Minora fugită de acasă a fost găsită după 18 ore de căutări

483
fetita fugitaPoliţiştii gorjeni au fost în priză mai bine de 18 ore pentru a căuta o minoră în vârstă de 11 ani care fugise de la locuinţa tatălui. Ei au fost sesizaţi vineri, la orele 17, despre faptul că, în jurul orei 15:30, o fetiţă de 11 ani, din comuna Albeni, a plecat de la locuinţa tatălui său, din comuna Schela, spre localitatea de domiciliu şi nu a mai ajuns.

Din cercetările efectuate a reieşit că, vineri după-amiază, în urma unor discuţii avute cu tatăl la care era în vizită, fetiţa a decis să se întoarcă la bunicii la care locuia după despărţirea părinţilor, în comuna Albeni.

Din cauza drumurilor acoperite de zapăda, copila s-a rătăcit, iar un tânăr de 21 de ani, care a întâlnit-o în momentul în care intenţiona să intre în râul Jiu pentru a-l traversa în încercarea de a apuca drumul spre casa bunicilor, a observat-o. Tânărul a lăsat-o în grija unei familii, din satul Gornăcel, care îi cunoştea părinţii şi care, văzând-o în suferinţă, i-a dat de mâncare şi a găzduit-o pe timpul nopţii, urmând ca a doua zi să o ducă acasă. Gazdele au anunţat Poliţia, iar minora a fost încredinţată bunicului, şi, întrucât a mai plecat de acasă, fără ca părinţii să anunţe dispariţia ei, poliţiştii au sesizat Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului Gorj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here