Au furat motorina dintr-un TIR aflat în parcare

424

tirTrei tineri ingenioşi au făcut repede rost de 30 de litri de motorină pe care i-au furat din rezervorul unui TIR parcat.

Băieţii, cu vârste între 15 şi 20 de ani, după ce au sustras combustibilul, s-au urcat într-un autoturism condus de unul dintre ei şi s-au făcut nevăzuţi.

Poliţia din Rovinari a fost anunţată în noaptea de 17 spre 18 decembrie că trei tineri au furat motorina din rezervorul unui TIR parcat în Vârţ şi, aflându-se într-o maşină, au plecat spre comuna Câlnic. Făptaşii au fost prinşi de către echipa operativă care s-a constituit. Aceştia sunt Daniel S., 20 ani, şi M.P.L., de 15 ani, ambii din oraşul Bumbeşti –Jiu şi B.C.D., de 17 ani, din municipiul Târgu – Jiu. Tinerii au reuşit să sustragă nu mai puţin de 30 de litri de motorină iar unuia dintre ei, celui major, i-a fost reţinută şi o altă infracţiune. În urma cercetării, oamenii legii au observat că autoturismul cu care se deplasau suspecţii era radiat din circulaţie din data de 09.03.2007. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat cu propuneri legale, unităţii de Parchet competente.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here