Violator să fii, noroc să ai

396

Un tânăr de 19 ani, acuzat de viol, este cercetat în stare de libertate, singura măsură care s-a luat asupra sa fiind interzicerea părăsirii ţării în timpul cercetărilor. De asemenea, un alt bărbat care a participat la agresiune este de negăsit.

Mădălin B.A., din Baia de Aramă, este acuzat de Mirabela R.L., de 19 ani, din Runcu, de faptul că, împreună cu un alt tânăr, a violat-o. Fata a povestit tot poliţiştilor, declarând că în noaptea de 11 spre 12 noiembrie, doi tineri, de 19 şi, respectiv 28 de ani, au luat-o cu maşina şi, în localitatea Padeş, au supus-o la relaţii sexuale nedorite. Fata a încercat să sune la 112 dar tinerii i-au luat ambele telefoane mobile şi apoi au dat-o jos din maşină. Tânăra îl cunoştea pe băiatul de 19 ani, al cărui nume l-a şi spus poliţiştilor. Aceştia l-au reţinut pentru 24 de ore pentru viol şi tâlhărie şi vineri l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu–Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Procurorul de caz, însă, a hotărât ca acesta să fie cercetat în stare de libertate şi să nu părăsească ţara în următoarea lună.
Al doilea violator, de negăsit
Cel de-al doilea tânăr este, din cercetările realizate de oamenii legii, un bărbat de 28 de ani din Tismana, pe care fata nu îl cunoaşte. G.I. se pare că a participat atât la viol cât şi la tâlhărie, în prezent fiind de negăsit. Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării acestuia.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here