Încă o plângere la Colegiul Medicilor

536
Un bătrân din Târgu-Jiu a reclamat ieri la Colegiul Medicilor faptul că i-au amorţit trei degete după ce a mers la un laborator din oraş ca să-i fie recoltate probe de sânge. Ion Stanciu are 73 de ani şi afirmă că o asistentă de la laboratorul medical privat i-a provocat problemele de sănătate.

Pensionarul spune că s-a plâns încă de atunci de dureri, a fost internat şi la spital, unii medici suspectându-l de zona zoster, după care, s-a decis să depună reclamaţie la Colegiul Medicilor.

Stanciu afirmă că a încercat să stea de vorbă cu reprezentanţii laboratorului medical şi tot timpul a fost tratat cu uşi închise. Bătrânul a decis să îşi facă public necazul, apelând la jurnalişti. El a mers în cursul zilei la Colegiul Medicilor, unde a lăsat o plângere, fiind convins că, astfel i se va face dreptate. Pensionarul spune că îşi doreşte ca alte persoane să evite durerile prin care a trecut el, acesta menţionând că după ce nu a mai suportat durerile la mâna stângă, asistenta medicală i-a luat probe de sânge din mâna dreaptă fără niciun fel de probleme.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here