A plecat după pensie, dar a ajuns la psihiatrie

550
rovinariO femeie de 72 de ani a plecat vineri dimineaţa să îşi ridice pensia de la oficiul poştal şi nu s-a mai întors acasă. Acest lucru i-a alarmat pe membrii familiei care, duminică după – amiaza, au anunţat poliţia despre dispariţia bătrânei, îngrijoraţi că aceasta ar fi putut păţi ceva.

Spre surprinderea lor, însă, femeia se afla internată în Secţia Psihiatrie a Spitalului judeţean Gorj, după ce i s-a făcut rău de la băuturile alcoolice consumate.

Duminică Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată prin 112, de către Nicoleta B., din comuna Fărcăşeşti, despre faptul că bunica sa Elena I., de 72 ani, din sat Văieni, a plecat la data de 23 octombrie a.c., spre comuna Padeş, pentru a-şi ridica pensia de la oficiul poştal local şi nu s-a mai întors până în prezent. Oamenii legii au început imediat să o caute, aflând că femeia era internată în Secţia Psihiatrie a Spitalului judeţean Gorj. „În ziua dispariţiei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, stare de sănătate de a persoanei în cauză s-a agravat, fapt ce i-a determinat pe localnici să cheme ambulanţa. De asemenea, s-a stabilit că Elena I. nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. Femeia a fost luată de familie acasă ieri dimineaţă.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here