Şi-a omorât vărul primar în bătaie

441

P1150608Un gorjean de 41 de ani a fost arestat preventiv după ce s-a prezentat singur la Poliţie ca să anunţe că şi-a ucis vărul în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu acesta în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Nicolae Tuturiga este din comuna Jupâneşti, iar vineri şi-a serbat ziua de naştere. Bărbatul a declarat că a băut cu vărul său, Nicolae Negroiu, până spre miezul nopţii, după care l-a luat la bătaie pe acesta, la câţiva metri depărtare de locuinţa sa, unde l-a abandonat. Sărbătoritul a mers apoi acasă şi a dormit liniştit câteva ore, după care s-a trezit şi şi-a văzut cizmele si hainele pline de sânge. El afirmă că atunci şi-a dat seama că va avea probleme, mergând să vadă ce face vărul său pe care îl abandonase în ploaie şi frig. Suspectul spune că şi-a văzut vărul mort şi atunci a luat decizia de a merge la Poliţie şi a se preda.

„Am băut împreună, că era vărul meu, dar până la urmă ne-am certat pe un casetofon pe care el a vrut să-l oprească la el şi eu nu am vrut să i-l dau. Am dat cu el de pământ şi l-am spart, dar apoi a venit el la mine să bem, am băut şi mi-am adus aminte că făcusem puşcărie pentru că m-a reclamat el tot aşa că i-am violat eu domiciliul. Atunci mi s-a pus pata pe el şi nu mai ştiu ce am făcut. L-am bătut, asta e clar, că m-am trezit mai târziu, pe la vreo două şi ceva, şi am văzut că aveam sânge pe cizme şi pantaloni şi m-am dus să văd ce face el. Era rece şi mi-am dat seama că l-am omorât în bătaie. Am venit acasă, m-am schimbat în hainele astea curate şi m-am dus la Poliţie să anunţ ce am făcut. Îmi pare rău, dar nu am ce să mai fac de acum încolo”, spune bărbatul.
Suspectul a fost iniţial retinut şi ulterior arestat preventiv, fiind acuzat de omor calificat, pentru care riscă până la 25 de ani de închisoare.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here