Minori dispăruţi

604
untitledDoi minori instituţionalizaţi au dispărut, zilele trecute, din Târgu – Jiu. Cine i-a văzut este rugat să apeleze numărul de urgenţă 112 sau 116 000 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.
Un minor în vârstă de 15 ani a dispărut. Acesta este internat la Casa de Tip Familial Săvineşti, de unde a plecat miercuri după – amiaza şi până în prezent nu a mai revenit.

Ionuţ – Bogdan Minciună este cunoscut pentru dispariţiile sale frecvente, plecările fiind voluntare. Semnalmente: înălţime 1,55m, 45 kg greutate, păr negru tuns scurt, faţă ovală, frunte mijlocie, ten deschis, ochi căprui, buze subţiri, bărbie ascuţită, are mersul aplecat şi vorbeşte peltic. La data dispariţiei purta un roling din bumbac de culoare neagră, ce prezintă în zona pieptului dungi albe, pantaloni blue-jeans de culoare albastru deschis, fiind încălţat cu pantofi din piele de culoare neagră.

untitled 2Cu o zi mai devreme, a plecat din Complexul de Servicii Alternative la Protecţia Rezidenţială Târgu – Jiu şi o minoră. Maria Hajdu are 14 ani şi este din Petroşani. Fata s-a învoit pentru câteva ore dar nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1, 50 m, greutate 50 kg, faţă rotundă, păr negru, ochi căprui. La data plecării din centru, minora purta tricou decoltat, blue-jeans de culoare neagră, fiind încălţată cu sandale din imitaţie piele de culoare albă. Minora purta cercei tip toarte de culoare argintie.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here