“Cupa Suseniului”

1034
suseni-concursCea de-a IV-a ediţie a „Cupei Suseniului” s-a desfăşurat ieri, în prezenţa a peste 70 de concurenţi, persoane cu dizabilităţi. Aceştia au concurat la diverse probe cum ar fi: table, şah, atletism, tenis de masă , întrecere cu cărucioarele cu rotile şi electrice, aruncarea la ţintă.
Persoanele care s-au întrecut în cadrul concursurilor organizate de Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni sunt internate în unităţile de protecţie socială din judeţul Gorj sau fac parte din diverse asociaţii.

„La Cupa Suseniului au participat persoane cu handicap internate la CIA Suseni, Centrul Suseni şi Bîlteni, dar şi persoane neinstituţionalizate”, a declarat Klara Şerbănoaica, director adjunct al CIA Suseni.

Competiţia s-a desfăşurat în incinta instituţiei şi an de an, aceasta are scopul de a dezvolta abilităţile de relaţionare a beneficiarilor cu societatea, de a lua parte activ la realităţile social-sportive, de a se simţi parte integrantă a societăţii în care trăim, eliminând astfel tendinţele de izolare şi separare socio-sportivă.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here