Sancţiuni pentru comerţ ilegal

503

Un număr de 7 puncte de lucru de pe raza staţiei CF Târgu-Jiu ce aparţin unor societăţi comerciale gorjene având ca obiect principal de activitate alimentaţia publică şi jocurile de noroc au fost controlate de către poliţiştii Biroului Judeţean de Transporturi Feroviare Gorj, împreună cu agenţii Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu.

Astfel, s-au aplicat două sancţiuni în valoare de 500 RON pentru efectuarea de fapte de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor stabilite de lege şi vânzare de mărfuri fără documente justificative. De asemenea, s-au aplicat amenzi de 800 RON pentru lipsă de autorizaţie sau pentru lipsa cursurilor de igienă a personalului angajat.

A fost întocmită şi o sesizare către Garda Financiară Gorj deoarece sumele de bani provenite din vânzările unei societăţi nu fuseseră fiscalizate şi nu se folosise casa de marcat fiscală. Agenţii au confiscat şi suma de 450 RON rezultaţi din vânzarea mărfurilor fără documente justificative, cât şi 43 de pachete de ţigări găsite fără documente justificative de provenienţă.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here