A fugit din centrul de plasament

596
Un minor din Centrul de Plasament Săvineşti, Târgu Jiu, în vârstă de 15 ani, a dispărut luni după ce primise un bilet de voie pentru câteva ore. Minorul nu se află la prima tentativă de acest gen, fiind găsit de multe ori în alt judeţ.

Ionuţ – Bogdan Minciună a plecat de la centru, în jurul orei 16.38, cu bilet de voie până la ora 19.00. Ora la care băiatul trebuia să revină a trecut şi, ştiind că acesta nu se află la prima ispravă, angajaţii instituţiei au intrat în panică şi au anunţat poliţia. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Romina Dochian, „minorul este cunoscut cu plecări repetate din centre de plasament, fiind identificat în cursul anului 2008 şi 2009 pe raza localităţilor Călimăneşti, judeţul Vîlcea, Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, Craiova, judeţul Dolj, precum şi în alte localităţi din ţară şi din judeţul Gorj”. Cei care l-au văzut sunt rugaţi să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau să sune la 112.
Semnalmentele: înălţime 1,55-1,60 m, constituţie astenică (aprox. 45 kg), păr negru tuns scurt, faţa ovală, frunte mijlocie, ten deschis, ochi căprui, buze subţiri, urechi normale, bărbie ascuţită, are mersul aplecat şi vorbeşte peltic. Ca semn particular prezintă o cicatrice în zona călcâielor în urma operaţiei de platfus.
La data dispariţiei purta tricou de culoare neagră cu dungi albe, blue-jeanss de culoare albastru închis, iar în picioare purta adidaşi bleu cu dungi albe din imitaţie de piele.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here