Ninel Potârcă sponsorizează Zilele Oraşului Târgu-Cărbuneşti

611

zileleorasuluiAu început Zilele Oraşului Târgu-Cărbuneşti, ale căror festivităţi durează până la data de 29 august a.c. Sponsorul oficial al evenimentului este omul de afaceri de etnie rromă Ninel Potârcă.

Manifestările de la Târgu-Cărbuneşti sunt în acest an la cea de-a doua ediţie, iar, ca şi anul trecut, sunt aduşi în faţa publicului tinerii.

Astăzi, festivităţile vor continua cu trupe de dans modern, „ElectriK” din Turceni şi „Primavera” din Târgu-Cărbuneşti, precum şi un grup de tineri, care se autointitulează „Galactic dance” din Turburea. Mâine, debutează Festivalul de Muzică Lăutărească „Gena Bârsan”, concurenţii întrecându-se pentru premii la orele amiezii în Parcul Stejeret.
În penultima zi a evenimentului, Cornelia şi Lupu Rednic vor oferi un spectacol popular excepţional începând cu orele 15. Şi în această zi, sponsorizarea lui Potârcă îşi va face simţită prezenţa, prin premierea a şase elevi cărbuneşteni cu rezultate deosebite la învăţătură şi în competiţiile sportive.
Trupa Cristal şi Mia Dinescu vor interpreta cele mai bune melodii ale lor cu ocazia celebrărilor de Zilele Oraşului Târgu-Cărbuneşti. Acestea se vor încheia cu un încântător foc de artificii, ale cărui costuri au fost plătite tot de Ninel Potârcă.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here