Bucloiu a fost audiat la DNA

501
Titel Bucloiu a fost audiat ieri de procurorii DNA în dosarul de evaziune fiscală întocmit pe numele său, fiind pentru prima dată când acesta apare în faţa procurorilor anticorupţie. Cunoscut drept cel mai mare ţepar din Gorj, Bucloiu este anchetat într-un dosar preluat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Acesta era acuzat că a înşelat mai multe firme, inclusiv de leasing, prin emiterea de cecuri fără acoperire sau prin vânzarea unor utilaje cumpărate în rate.

Bucloiu a fost adus la sediul DNA alături de complicele său Teodor Ungur, acuzat şi el de evaziune fiscală. Prejudiciul produs de cei doi este estimat la circa un milion de lei, motiv pentru care ancheta a şi fost preluată de către procurorii anticorupţie. Titel Bucloiu a fost arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute, când a fost extrădat din Austria, ţară în care trăia de câteva luni. El a fugit din România la sfârşitul anului trecut, când a profitat de câteva proceduri legale care i-au permis punerea în libertate pentru 24 de ore, timp pe care l-a valorificat părăsind ţara.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here