Reţeta zilei – Tocăniţă cu ciuperci şi carne de porc

417

Ingrediente:

300 gr carne de porc lucru, 350 gr ciuperci, 1 morcov, 1 ceapă, sare, 150 ml ulei, 3 roşii, pătrunjel verde.

Mod de preparare:

Bucăţelele de carne se pun în ulei încins împreună cu ceapa tocată mărunt şi morcovul tăiat rondele. Se lasă câteva minute şi se adaugă apă fiartă cât să acopere. Se adaugă apoi roşiile rase, se lasă să fiarbă. Separat se taie ciupercile feliuţe şi se pun în puţin ulei încins. Se lasă să se călească. După ce au fiert legumele şi carnea se adaugă ciupercile călite. Se mai lasă 10 min şi se adaugă apoi pătrunjelul tăiat mărunt.

Se serveşte caldă cu mămăliguţă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here