Talabă: „Suntem în grafic cu acreditarea spitalului”

484

Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari, susţine că s-au făcut demersurile pentru a se asigura că unitatea pe care o conduce va fi acreditată. Directorul  afirmă că nu are emoţii în privinţa acreditării, fiind convins că rezultatele eforturilor depuse vor fi pozitive.

Conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a reuşit să mai amâne puţin vizita de acreditare. Astfel, din trimestrul III, s-a amânat pentru trimestrul IV al acestui an. „Suntem în grafic cu acreditarea, vizita fiind programată în trimestrul IV. Volumul de documente a fost realizat într-o mare proporţie, prin urmare nu avem emoţii în privinţa acestui proces”, confirmă managerul Constantin Talabă.
Potrivit aceleiaşi surse, pentru a trece cu bine de acreditare s-au mai făcut şi câteva achiziţii de aparatură, cea mai importantă fiind cumpărarea unui echipament de monitorizare a pacientului. „Era imperios necesar să achiziţionăm aparatură, iar acest echipament de monitorizare a pacientului ne este foarte util; este modern, mobil, putând fi utilizat în cadrul mai multor secţii. Deocamdată este la Chirurgie, acolo unde avem şi Ginecologia”, confirmă Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
Totodată, s-a realizat o serie de modernizări în incinta Spitalului Rovinari, la arhivă şi în saloanele destinate internărilor de zi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here