Două minore de 14 şi 16 ani, date dispărute

409

Poliţiştii gorjeni efectuează cercetări pentru găsirea a două minore în vârstă de 16 şi 14 ani, semnalate ca fiind dispărute. Una dintre acestea a plecat din spitalul unde era internată fără să anunţe personalul medical, iar cealaltă nu a mai ajuns acasă după ce a plecat de la şcoală.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia celor două minore în cursul zilei de 4 mai. Una dintre minorele date dispărute este Bobeanu Sanda Denisa, de 16 ani, din Drăguţeşti. Aceasta a plecat duminică noaptea, la ora 23.00, din Secţia Pediatrie a Spitalului municipal Târgu-Jiu, unde era internată, fără să anunţe personalul medical din unitate, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmentele adolescentei sunt următoarele: înălţime 1,65 m, greutate 50 kg, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui, gură mică cu buze groase, faţă ovală cu fruntea lată, nas drept de mărime mijlocie, bărbie mijlocie lată. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip colant de culoare albastră, o bluză din material sintetic de culoare neagră, o geacă din imitaţie de piele până în talie de culoare neagră, iar în picioare purta tenişi de culoare roz. Cealaltă minoră dată dispărută se numeşte Mărunţelu Raluca Nicoleta, are 14 ani şi este din Baia de Fier. Dispariţia acesteia a fost semnalată de mama sa.
“Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Baia de Fier au fost sesizaţi de o femeie, de 32 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că fiica sa, Mărunţelu Raluca Nicoleta, de 14 ani, din aceeaşi localitate, a plecat după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu a mai revenit la domiciliu. La data plecării de la domiciliu minora purta un pulover de culoare albă, pantaloni de culoare închisă, papuci de culoare neagră. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,50 m, păr şaten tuns mediu la nivelul umerilor, constituţie atletică, ochi căprui, faţă ovală, greutate 45-50 kg”, a precizat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Persoanele care pot da relaţii despre cele două minore sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here