Noi angajări la DGASPC Gorj

1003

După seria angajărilor de la începutul acestui an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj scoate la concurs o funcţie publică de conducere vacantă şi cinci funcţii de execuţie. Înscrierile au început pe 24 aprilie şi se încheie la data de 13 mai.

Conducerea DGASPC Gorj anunţă demararea procedurilor pentru angajarea a şase persoane. Astfel, în data de 26 mai, ora 10:00, are loc proba scrisă pentru funcţia publică de conducere vacantă de şef birou, gradul II, la Biroul Achiziţii publice şi contractare servicii sociale, interviul susţinându-se pe data de 29 mai.
Pentru posturile de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Biroul Strategii, Programe, Proiecte în domeniul Asistenţei Sociale şi Relaţia cu ONG-urile şi inspector, clasa I, grad profesional asistent la Biroul Management de Caz pentru Copilul aflat în servicii de tip rezidenţial, proba scrisă se va desfăşura pe 9 iunie la ora 10.00, iar interviul pe 12 iunie. Candidaţii pentru posturile de inspector, clasa I, grad profesional superior la Biroul Achiziţii Publice şi Contractare Servicii Sociale,  inspector, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Tehnic şi de Patrimoniu şi inspector, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Buget, Execuţie Bugetară şi Plată Prestaţii Sociale din cadrul Serviciului Finanţe Buget vor susţine proba scrisă în data de 2 iunie, ora 10.00 şi interviul pe 5 iunie.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 13 mai.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here