Peşte cu sos de smântână şi mărar

638
Ingrediente
700 g file peşte alb (de preferinţă pangasius), 3 linguri cu smântână, delikat, o lingură făină, o legătură mărar

Preparare:
-Fileul de peşte se fierbe maxim 10 minute în apă cu delikat, el se pune în momentul când fierbe supa.
-într-o cratiţă punem puţin ulei de măsline şi apoi lingura de făină care a fost dizolvată în puţină apă.
-se amestecă în continuu turnând câte puţină supă în care a fiert peştele până ajungem la consistenţa unui sos
-se lasă să fiarbă cca 10 minute la foc mic amestecând din când în când şi dacă mai e nevoie adăugaţi sare
-se adaugă smântâna şi mărarul
-după 5 minute adăugăm peştele şi îl mai lăsăm 5 minute să fiarbă în acest sos.
Acest fel de mâncare se serveşte cald cu mămăligă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here