Mâncare de mazăre cu găluşte

1838
Ingrediente:
-1 borcan de mazăre boabe, 1ceapă, 1 morcov, 2 ouă, 4 linguri de făină, sare, pastă de roşii sau bulion, smântână.
Mod de preparare:
Se toacă mărunt ceapa, se căleşte în ulei 1-2 minute, se adaugă morcovul tăiat rondele sau dat pe răzătoare (fiecare după preferinţă) şi mazărea boabe. Se stinge cu apă şi 2-3 linguri de pastă de roşii sau bulion şi se lasă să fiarbă 15 minute. Se condimentează după gust cu sare, delikat, piper şi din ouă şi faină ( se bat ouale întregi într-o farfurie şi se adaugă făina în ploaie şi sare) se fac găluşte. Se ia din compoziţie cu lingura şi se pune în mâncare. Se lasă să fiarbă 5 minute şi la sfârşit se poate adăuga şi 2-3 linguri de smântână după preferinţă.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.