Nemţii vin în Gorj cu 4.500 de cadouri pentru copii

472

Aşa cum au promis când au venit, în această vară, cu donaţia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, reprezentanţii Mesei Rotunde şi ai Cercului Doamnelor din Germania revin în judeţul nostru. De această dată ei aduc 4.500 de cadouri pentru micii gorjeni. Transportul ajunge la Târgu-Jiu pe 1 decembrie, în următoarele zile cadourile fiind împărţite în mai multe zone ale judeţului.

În prag de sărbători, nemţii ajung în Gorj încărcaţi cu cadouri pentru copii ce provin din familii cu venituri reduse. Poate pentru unii dintre aceşti micuţi darul de la nemţi va fi singurul cadou pe care-l vor primi în acest an, de Crăciun. Transportul ajunge la Târgu-Jiu pe 1 decembrie. Pentru ca darurile să ajungă în timp util la micuţi, organizatorii trebuie să găsească şi posibilitatea de a le transporta din Târgu-Jiu în restul localităţilor. „Datorită numărului mare de cadouri, o să avem nevoie de ajutor. Cine are un van cu care să ducem cadourile din Târgu-Jiu în cadouri nemti2judeţ este aşteptat să ni se alăture. Luni 1 Decembrie, dacă totul va decurge conform planului, va fi prima zi de împărţit cadouri”, a menţionat Cristi Tudor. Totodată, se face un apel şi la conducerea CNADNR pentru a scuti de taxe convoiul ce urmează să ajungă la Târgu-Jiu. „Sperăm ca cei de la Companie să ne sprijine, astfel încât banii scutiţi din taxele de drum, să poată fi realocaţi către alte proiecte umanitare”, mai spune Tudor.

Daruri de la copii pentru copii
Cadourile sunt oferite de copii din Germania, fiind ambalate tot de ei. Astfel, o parte dintre copii nevoiaşi din judeţul nostru se vor bucura de magia sărbătorilor, aşa cum ar trebui să se bucure toţi copii din lume. Pachetele conţin lucruri bune, jucării, haine, tot ce micuţii din Germania au considerat că le va fi de folos copiilor din zona noastră.
Reprezentanţii Mesei Rotunde şi cei ai Cercului Doamnelor din Germania ajung pentru a treia oară în România şi pentru prima dată în Gorj.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here