Spitalul Motru face angajări

736

Spitalul Municipal Motru a scos la concurs patru posturi pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre un post de asistent medical debutant la Compartimentul Pediatrie, un asistent medical principal la Compartimentul Cronici şi două îngrijitoare curăţenie la Chirurgie Generală şi Ambulatoriu. Concursul are loc pe data de 27 octombrie, până în prezent făcându-se selecţia dosarelor.

Conducerea Spitalului Municipal Motru a scos la concurs patru posturi pe perioadă nedeterminată. Cea mai mare concurenţă a fost pe cele două posturi de îngrijitoare curăţenie, unde şi-au depus dosarul şapte persoane, toate trecând cu bine de selecţie.
Pentru postul de asistent medical debutant la Compartimentul Pediatrie au optat două persoane, ambele fiind admise în urma selecţiei dosarelor. A mai fost scos la concurs şi un post de asistent medical principal la compartimentul Cronici, înscriindu-se o singură persoană. Proba scrisă va avea loc pe data de 27 octombrie, la sediul spitalului.
La Spitalul Municipal Motru s-au realizat mai multe investiţii, în ultimii ani, graţie finanţării asigurate de autorităţile locale. Treptat, condiţiile hoteliere pentru pacienţi au fost îmbunătăţite, capitol la care încă se mai lucrează, deoarece se doresc rezultate şi mai bune decât cele actuale. Primăria Motru susţine în continuare modernizarea spitalului, edilul Dorin Hanu fiind dispus să asigure şi cofinanţarea proiectelor europene.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here