Primul spectacol al Şcolii de Teatru „Joc”, un succes

347

P4074736La doar câteva luni de când şi-a deschis oficial porţile, Şcoala de Teatru „Joc” din Târgu-Jiu a pus în scenă primul său spectacol. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Spectacolul a fost un succes de necontestat.

Primii cursanţi ai Şcolii de Teatru „Joc” au arătat publicului ce au reuşit să înveţe de la profesorii lor. Cu ocazia finalizării cursurilor Şcolii de Teatru „Joc”, absolvenţii săi au susţinut primul spectacol oficial. Sâmbătă, 7 aprilie, sala de spectacole a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu a fost neîncăpătoare. Publicul a fost impresionat de evoluţia micilor actori, răsplătindu-le eforturile cu ropote de aplauze. Cu ocazia acestui spectacol, primii cursanţi ai Şcolii de Teatru „Joc” au primit diplome şi au fost felicitaţi de cei care le-au insuflat dragostea pentru teatru şi le-au fost mentori în ultimele luni.

Continuă înscrierile la Şcoala de Teatru „Joc”

P4074740Şcoala de Teatru „Joc” organizează cursuri de actorie, dans, muzica, pantomimă, step, improvizaţie, dicţie, mişcare scenică, pentru toate vârstele începând cu 5 ani. Cei care doresc să urmeze unul sau mai multe dintre aceste cursuri se pot înscrie zilnic, telefonic, sau deplasându-se direct la adresa din strada Tudor Vladimirescu nr. 36. De pregătirea cursanţilor se ocupă adevăraţi profesionişti în domeniu. Între aceştia amintim pe Adriana Rodica Negrescu, actor la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” şi profesor de arta actorului la Liceul de Artă “Constantin Brăiloiu”; Mădălina Ciobănuc şi Irina Naum, actriţe la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu; Cosmin Brehuţă, actor la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” şi profesor de istoria teatrului la Liceul “Constantin Brăiloiu”; Cristi Naum, actor la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” şi profesor P4074828de arta actorului la Liceul “Constantin Brăiloiu”. Trebuie precizat, de asemenea, că profesorii Şcolii de Teatru „Joc” organizează cursuri individuale de pregătire pentru admitere, pentru cei care doresc o carieră în domeniul artistic şi intenţionează să urmeze cursurile unei facultăţi de profil. În cadrul şedinţelor de pregătire se va stabili de comun acord cu participantul repertoriul, se va lucra pe text punându-se accent pe dicţie, improvizaţie, mişcare scenică, exprimarea firească a textului şi atitudine. Durata unei şedinţe este de 2-3 ore, iar preţul acesteia este de 50 lei.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here