Începe stagiunea 2011-2012

395

afis teatruDoar câteva zile au mai rămas până la deschiderea noii stagiuni a Teatrului Dramatic Elvira Godeanu. Începând de sâmbătă, iubitorii de artă dramatică sunt aşteptaţi din nou la teatru, actorii târgujieni fiind pregătiţi să-i încânte din nou cu talentul lor.

Teatrul Dramatic Elvira Godeanu îşi deschide din nou porţile. Evenimentul, aşteptat cu nerăbdare de iubitorii de teatru din Gorj, va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 19:00. Stagiunea 2011-2012 va fi deschisă cu o premieră, piesa „Patul Oval”, o comedie spumoasă scrisă de Ray Cooney şi regizată de Achille Roselletti. În programul acestei stagiuni sunt incluse nu mai puţin de cinci premiere, trei dintre acestea fiind deja stabilite. Este vorba de piesele „Patul Oval”, „O zi de vară” şi „Burghezul gentilom”. Alături de acestea, târgujienii vor putea urmări şi piese care s-au mai jucat şi s-au bucurat de foarte mult succes în rândurile publicului. De asemenea, începând cu această stagiune, va fi inclus şi un concept nou pentru spectatorii târgujieni. Este vorba de one man show-uri de oră ale celor 22 de actori ai teatrului, reunite sub titulatura de „Nocturnele Elvira Godeanu”. O altă noutate pe care o aduce această stagiune este „Bursa Elvira Godeanu”, ce urmează să-i fie acordată studentului şef de promoţie de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale” (UNATC), specializarea „Regie de teatru”.

Biletele la teatru, mai scumpe

Tot începând cu această stagiune, preţurile biletelor vor creşte. Astfel, preţul unui bilet pentru intrarea la premiere este de 50 de lei. Elevii de clasa I-IV vor plăti 7 lei în timp ce un elev de clasa V-VIII va plăti 10 lei. Tot atât vor da şi şomerii, pensionarii, studenţii sau liceenii. Un adult, altul decât categoriile menţionate, va scoate din buzunar 15 lei pentru vizionarea unui spectacol. În schimb, abonamentele sunt valabile pentru vizionarea a şase spectacole iar preţurile variază de la 50 lei până la 250 lei. Începând cu luna ianuarie a anului 2012, biletele vor putea fi achiziţionate şi on-line.

Roxana Lupu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here