Casa de Asigurări de Sănătate va avea un nou site

439

În două săptămâni, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj va avea un nou site, la fel ca toate casele judeţene din ţară. Potrivit conducerii CJAS Gorj, pe noua pagină de internet a instituţiei vor fi afişate absolut toate informaţiile ce ţin de contracte, furnizori, valori de contract şi alte date.

De la mijlocul acestei luni va funcţiona un nou site pentru Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Pentru asiguraţii din judeţul nostru va fi foarte utilă noua pagină de internet. „Începând cu data de 15 iulie vor exista noi site-uri ale caselor judeţene de asigurări de sănătate, care vor fi unitare la nivelul întregii ţări. Este tot un proiect al Casei Naţionale. Pe noul site se vor vedea absolut orice dată despre instituţia noastră: toate contractele, toţi furnizorii, toate valorile de contract, cu absolut toate tipurile de furnizori de servicii medicale. Deci nu vor mai fi date secrete. Furnizorii de servicii medicale vor raporta în fiecare zi ce au realizat şi cât mai au din valoarea de contract”, confirmă Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.
Toate casele judeţene de asigurări de sănătate vor avea câte un nou site, activitatea acestora fiind astfel mult mai transparentă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here