Doamna dăscăliţă, la ceas aniversar

355

DSCF8586Ziua de 1 Mai 2011 aduce o nouă floare în buchetul vieţii distinsei doamne învãţãtoare Draga Popeangã, fiica ilustrului învãţător Chiţiba din Tismana, fost revizor şcolar şi prieten al lui Coşbuc, nepoatã a eroului învãţãtor Neferescu.

Cetăţean de Onoare al comunei Leleşti, doamna Draga Popeangă se poate mândri că în cele trei decenii de predare la catedră, a format generaţii de copii care au devenit medici, ingineri, profesori, economişti, doctori în diferite ramuri ale ştiinţei.

Dăscăliţa Leleştiului este aşteptată la fiecare eveniment al şcolii din Leleşti, în calitate de Oaspete de Onoare, ca recunoştinţă a efortului şi învăţăturilor ei puse în slujba multor generaţii formate în timp, cu care, pe bunã dreptate, se poate mândri.

De-a lungul anilor, doamna Draga a devenit pentru tinerele generaţii din comună, mai mult decât un reper; un părinte de la care oricând pot lua un sfat, îndrumându-i şi încurajându-i în cele mai importante momente din viaţa lor.

La ceas aniversar, doamna dăscăliţă Draga Popeangă primeşte, din partea tuturor, urări de sănătate, fericire, ani mulţi şi luminoşi alături de cei dragi!

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here