Drăguşin se întoarce pe postul de director economic al Direcţiei Agricole Gorj

809

Subprefectul Virgil Drăguşin a fost schimbat din funcţie. Hotărârea de Guvern a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial. Locul fostului liberal a fost luat de către Sorin Arjoca, fostul subprefect al judeţului Gorj. Drăguşin se va întoarce pe postul de director economic al Direcţiei Agricole Gorj.

Fostul subprefect de Gorj, Virgil Drăguşin se va întoarce la vechiul loc de muncă. Este vorba de postul de consilier economic al Direcţiei Agricole Gorj. „În baza hotărârii de Guvern, din 4 iunie 2014, a încetat detaşarea la instituţia Prefectului şi executarea funcţiei publice de subprefect. În aceste condiţii, în conformitate cu normele în legale, mă voi reîntoarce la vechiul loc de muncă, în Direcţia pentru Agricultură Gorj, în funcţia publică de consilier. Viaţa politică a însemnat pentru mine o pasiune, m-am dus în mod voluntar în politică, în urmă cu 20 de ani. Cu siguranţa nu voi sta indiferent de tot ceea ce se întâmplă în viaţa publică politică. Pe acest post revine un fost subprefect, e o schimbare firească, face parte din natura lucrurilor, nu am niciun fel de resentiment. Am satisfacţia că pe această funcţie revine un profesionist”, a declarat Virgil Drăguşin.

Coboară un etaj în prefectură
Fostul consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj s-a arătat emoţionat şi bucuros totodată de a reveni pe funcţia de subprefect al judeţului.
„Evident că mă bucur, dar este o responsabilitate pe care o cunosc foarte bine. Este un plus de responsabilitate, ştiu ce este de făcut şi câte dificultăţi sunt”, a spus Sorin Arjoca.
În ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, Arjoca precizează că îi este greu să plece de lângă şeful judeţului.
De asemenea, acesta spune că oricum nu va scăpa de dumnealui pentru că va coborî decât cu un etaj mai jos.

Colaborare excelentă
Prefectul judeţului, Alin Văcaru, regretă că nu va mai lucra cu Virgil Drăguşin, şi îi mulţumeşte pentru perioada în care i-a fost alături. „Eu am colaborat foarte bine cu Virgil Drăguşin, regret pentru că din păcate aceste funcţii de subprefect şi de prefect sunt funcţii trecătoare. Ştim foarte bine că în momentul în care aceste funcţii sunt ocupate, vine momentul în care vor fi şi eliberate. Eu vreau să îi mulţumesc pentru toată perioada petrecută împreună, eu zic că am făcut lucruri frumoase şi sunt convins că acolo unde va merge dumnealui va face la fel de multe lucruri bune pentru judeţul Gorj. Sunt convins că voi colabora cu domnul Sorin Arjoca la fel de bine sau de ce nu mai bine”, a precizat Alin Văcaru, prefectul judeţului Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here