Peste 200 acte de identitate, eliberate de DPCLEP Târgu-Jiu duminică

389

Târgujienii au profitat de programul special de lucru al angajaţilor Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP), prezentându-se la ghişeele instituţiei şi în week-end pentru a-şi schimba documentele de identitate. În ziua alegerilor, DPCLEP Târgu-Jiu a eliberat peste 200 acte de identitate.

În perioada 19-25 mai, programul activităţii de la nivelul Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP) Târgu-Jiu a fost adaptat astfel încât cetăţenii care au uitat să îşi reînnoiască actele de identitate să aibă posibilitatea de a obţine documentele în timp util, astfel încât să îşi poată exercita dreptul de vot.
Efortul angajaţilor DPCLEP de a lucra inclusiv sâmbătă şi duminică a fost justificat, dat fiind numărul mare al cetăţenilor care au trecut pragul instituţiei. „Sâmbătă am eliberat 60 acte de identitate şi am primit documente de la 50 de persoane. Duminică, 25 mai, am eliberat peste 200 de acte de identitate şi au fost depuse aproximativ patruzeci de solicitări”, a confirmat Dan Laurenţiu, directorul executiv al Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP) Târgu-Jiu.
După o perioadă destul de aglomerată din punct de vedere profesional, angajaţii de la Evidenţa Persoanelor pot respira uşuraţi, întrucât începând de astăzi se revine la programul obişnuit de lucru al DPCLEP.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here