În această seară, în Târgu-Jiu – „Bobocii” se distrează la bal

627

Fly proiectStudenţii din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” vor avea parte, în această seară, de un bal al bobocilor de pomină. Cel puţin aşa promit organizatorii care consideră că acesta nu este numai un

prilej de distracţie ci şi de a lega noi prietenii şi a-i integra pe „boboci” în rândul studenţilor.

Asociația Studenților din Universitatea “Constantin Brâncuși”, (ASUCB) în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea ”Constantin Brâncuși” (LSUCB) și Universitatea ”Constantin Brâncuși” organizează, în această seară, Balul Bobocilor. În cadrul acestui eveniment se va desfăşura şi tradiţionalul concurs de Miss în care s-au înscris şase aspirante la titlu. Tinerele, studente la facultăţile din cadrul UCB, vor participa la probe de aptituni, un concurs de cultură generală, prezentarea diverselor ținute de seară și a costumelor haioase. De asemenea, fetele vor demonstra capacitatea de a face față provocărilor prin proba surpriză.
Fly Project, invitată special
Juriul va fi format din reprezentanți ai UCB, ai sponsorilor, precum și ai Agenției de modeling Vogue și ai salonului de frumusețe Qeen Studio şi va desemna câştigătoarea titlului precum şi primele trei locuri. Titlul de Miss Popularitate va fi acordat de către public. Tinerii care vor participa îşi vor putea încerca norocul şi la tombolele pregătite de către organizatori. Invitată special pentru a întreţine atmosfera este trupa Fly Project, iar sponsorul oficial al evenimentului este Sucursala Companiei de Telefonie Mobilă Orange, Orange- PrePay Vâlcea. Balul Bobocilor din Universitatea “Constantin Brâncuși” se va desfășura la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, începând cu ora 20:00, intrarea făcându-se în baza biletelor ce pot fi procurate de la sediul Asociației Studenților sau de la sediul Ligii Studenților.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here