Cartea săptămânii – Jocul seducţiei

912
jocul seductiei„Şi atunci am realizat greşeala pe care am făcut-o întreaga mea viaţă. Îmi era teamă să pierd femeia. Ca să ai o femeie, trebuie să fii dispus să o pierzi”, Neil Strauss
Jocul seducţiei este una dintre cele mai explozive şi mai controversate cărţi, un manual al cuceririi amoroase, ce va schimba pentru totdeauna viaţa bărbaţilor şi modul în care femeile înţeleg sexul opus. Neil Strauss, jurnalist la Rolling Stone şi The New York Times dezvăluie în cartea sa totul despre tehnicile de seducţie. Pe vremuri, Strauss era, după propria descriere, un magnet cu pol invers pentru femei: nasul mare şi borcănat, ochii mici şi sticloşi, ochelari de vedere groşi ca un fund de sticlă, început semeţ de chelie şi, cel mai rău, o timiditate dureroasă în preajma femeilor.

Se simţea ca „jumătate de bărbat”. Totul până a început să se intereseze de comunitatea „artiştilor seducţiei”.După doi ani în care a luat lecţii cu cei mai rafinaţi macho şi a împărţit aşternutul cu cele mai atrăgătoare femei, Strauss a devenit un artist la fel de bun ca maeştrii pe care îi venera. Însă toate tehnicile seducţiei descrise aici nu i-au servit decât la a se îndrăgosti atunci când se aştepta mai puţin, fiind nevoit să treacă de la replici de agăţat la… conversaţia adevărată.

„Cu câţiva ani în urmă, Strauss a decis că nu mai vrea să fie un fraier în materie de femei, transformându-se în cel mai mare artist al cuceririi amoroase. Jocul seducţiei este lunga poveste a transformării sale, adesea tendenţioasă, dar întotdeauna amuzantă şi plină de farmec”. (Publishers Weekly)
O poveste fascinantă de-a lungul a 700 de pagini a unui individ care lucrează cu sine, se modelează, pentru a cuceri cât mai multe femei, o carte care a facut înconjurul lumii si a fascinat bărbaţii care îşi doreau să se perfecţioneze în domeniul seducţiei. A cucerii o femeie înseamnă,înainte de toate a-ţi cucerii propria personalitate. Dacă sunteţi de acord cu această afirmaţie trebuie să citiţi Jocul seducţiei.Această carte nu este o poveste. Indiferent de nivelul de experienţă, punctele forte şi punctele slabe pe care le aveţi, cartea reprezintă un ghid simplu al elementelor de bază pentru a atrage cât mai multe femei în viaţa dumneavoastră. Jocul seducţiei este o carte distractivă şi uşoară ce conţine o serie de tehnici de conversaţie şi aventuri ale protagonistului ce vă vor ajuta să deveniţi un ‘’artist al seducţiei’’.
Alexandra Apostol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here