La Radoşi şi Buzeşti, Zilele comunei Crasna

541
img_0989Frumosul peisaj, care face din comuna Crasna un loc demn de excursii relaxante pentru admirarea darurilor naturii, va fi dublat sâmbătă şi duminică de un motiv în plus de vizitare.

Consiliul Local şi Căminul Cultural Crasna vor organiza un complex de manifestări culturale, artistice şi sportive prilejuite de sărbătorirea Zilelor Comunei, având drept co-organizator Centrul Judeţean pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

Pe lângă întâlnirea cu Fiii satului, programul prevăzut pentru cele două zile va debuta în data de 3 octombrie, la ora 10.00, atunci cand va avea loc Sfinţirea Sălii de sport a Şcolii Generale din localitatea Radoşi. Cu această ocazie elevii şcolii vor prezenta un program artistic, urmat de reprezentaţiile Ansamblurilor “Aninişeanca” şi “Ciobănaşul”. De la ora 13.30, iubitorilor de sport li se va da ocazia de a asista la un joc demonstrativ de oină, disputat de echipele de juniori şi seniori ai localităţii, după-amiaza fiind rezervată etapei a III-a a campionatului de fotbal al Crasnei, care va continua în ziua următoare cu alte partide disputate în satul Buzeşti.
Duminică, după slujba religioasă de la Biserica Buzeşti şi cea comemorativă de la troiţa “Fraţii Buzeşti”, unde se vor depune şi coroane de flori, miezul zilei îi va antrena pe cei prezenţi în satul Buzeşti la vizionarea evoluţiei artiştilor Ansamblului profesionist “Doina Gorjului”, la spectacol participând şi Ansamblul folcloric “Ciobănaşul”.
Viorel SURDOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here