Handbal, C.N. – Juniori I (m) – L.P.S. Târgu-Jiu, încă o victorie la scor, cu C.S.S. Lugoj

2892

În runda a 13-a a actualului sezon competițional, din seria E a Campionatului Național rezervat juniorilor I, echipa de handbal masculin a Liceului cu Program Sportiv Târgu-Jiu s-a impus scontat, în după-amiaza zilei de sâmbătă, în fața bănățenilor de la Clubul Sportiv Școlar din Lugoj cu un scor, 41-26, ce nu lasă loc prea multor comentarii.

Formația vizitatoare nu a găsit drumul către plasa porții apărată de Miomir Vuița decât în cel de-al 9-lea minut, atunci când pe tabelă fuseseră deja consemnate 6 reușite ale gazdelor. Fără să slăbească accelerația, trupa târgujiană a marcat, cam la fiecare minut, de două ori mai multe goluri decât oaspeții, astfel că, înainte cu 8 minute de pauză, distanța față de urmăritoare atinsese ”cota” 11. Aceasta a fost, de altfel, și diferența pe care lugojenii o aveau de recuperat după cele 10 minute de odihnă, puțin probabil, însă lucurile au mers și pe durata mitanului secund din rău în mai rău. Elevii lui Nicolae Lăscăteu și-au depășit adversarii ori de câte ori a fost nevoie, nelăsând niciun moment garda jos. Au alergat cu aceeași viteză, și-au pus în practică tot timpul acțiunile individuale și schemele colective exersate în perioada de pregătire, așa că nici victoria nu a fost pusă sub semnul întrebării. Ceea ce a început bine pentru L.P.S. Târgu-Jiu a avut și un final fericit atunci când cuplul de arbitri vâlceni, Samson – Trandafirescu, a fost nevoit, conform regulamentului sportului cu mingea mică, să anunțe finalul întâlnirii. Scorul meciului avea să fie 41-26 pentru gazde, care se mențin pe prima poziție a clasamentului și vor să încheie actualul sezon regulat tot pe primul loc în perspectiva asigurării unui parcurs cât mai lung în cadrul celor două Turnee Semifinale stabilite înaintea ultimului și celui mai important act, Turneul Final.
Mâine, 5 februarie, începând cu ora 13.00, L.P.S. Târgu-Jiu va disputa meciul contând pentru runda a 14-a a seriei E, în deplasare, la L.P.S. Banatul Timișoara, urmând ca la finalul acestei săptămâni, mai exact, sâmbătă, să se prezinte din nou pe parchetul Polivalentei locale pentru duelul cu C.S.S. Craiova.

L.P.S. Târgu-Jiu – C.S.S. Lugoj   41-28 (22-11)
Târgu-Jiu: Boban Vuița, Raul Fântână, Ilie Dârleci – Bogdan Mănescu (10), Alexandru Tălmaciu (6), Alin Lăscăteu (1), Bogdan Ivășchescu (6), Vlad Mladin (8), Ion Mihai Becheru, Denis Țiu (2), Marian Sclipcea (1), Sabin Constantina (1), Alexandru Mănescu (4), Dumitru Paștea (2). Antrenor: Nicolae Lăscăteu.
Lugoj: Ștefan Schlegel – Cristian Indru (1), Patrik Seiler (4), Robert Golet (1), Adelin Dubă, Bogdan Stanciu, Denis Costea (2), Vlad Todros (5), Emanuel Iacobescu (1), Roland Miclăuș (5), Denis Domotor (7), Antonio Permange. Antrenor: Adrian Rădoi.
Arbitri: Ovidiu Samson și Lucian Trandafirescu, ambii din Râmnicu Vâlcea
Costel Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here