Gorjul pe blog – Divă cu fundul pe-afară

424

28625Distinsă Piţi, eşti tare diafană, tu zeiţă blondă a Olimpului monden care ai lumea la picioarele tale! Ce agenţie de fotomodele, ce comisioane pentru impresari, te promovezi singurică mai bine ca Morganii din Bucureşti (n.r. agenţie de publicitate)! Tu, ai grijă fato să nu-ţi fure ăia gentuţa ta Louis Vuitton sau Ai-Fonul (n.r. i-Phone-ul) cumpărat de tati sau de pretenu’ tău de vârsta lu’ tati.

Tu vrei să ne spui ceva, fata tatii, da’ ţi-e ruşine şi nu-ţi găseşti cuvintele, poate le-ai pierdut prin geantă, ia vezi! Da’ lasă că te pricepi mai bine la comunicarea non-verbală. De fapt, aş putea spune că eşti profă în metalimbajul trupului, aşa că nu te întrista, viitorul ţi-i plin de perspective şi de Vuittoane. M-aş uita la tine dar mi-e să nu fac insolaţie, de radiantă ce eşti. Eşti o veritabilă Elenă a Troiei. Să ne anunţi când îţi dai doctoratul în fotografie, vrem şi noi să te asistăm.

Între două, nu te plouă!

divaDar chiar aşa, să ne arăţi fundul nebronzat? Măcar du-te la solar, sau bate-l la cap pe nenea tău să te trimită la mare. Şi-apoi în club nu poţi să mergi îmbrăcată, aşa oricum. Îmi pare rău că ţi-ai uitat ochelarii de soare şi căţelul din poşetă, da’ ai nimerit-o la culoarea părului. Numai vezi cu viruşii ăştia de circulă în ultima vreme, să nu-i dai ceva la prietena ta, c-ar fi păcat. Nu că m-ar deranja “preferinţele” tale, şi nouă ne plac fetele, da’ poate că n-ar strica puţină discreţie. Te sfătuiesc să ai grijă cum îţi pui poza pe feisbuc (n.r. facebook), că-s mulţi obsedaţi pe lumea asta şi nu ştii niciodată când te trezeşti cu fan-club. Astăzi piţipoancă, mâine divă. Niciodată să nu zici niciodată, dragă.

Reţetă de succes

Se ia una bucată piţipoancă, şi una bucată prietenă a piţipoancei, se trimit împreună la club să se chefuiască, se serveşte una bucată sticlă de şampanie sau gin, se ia una bucată fotograf, se încurajează fetele că sunt cele mai dive dintre dive şi se face una bucată poză. Se serveşte sec sau împreună cu un aperitiv. Să ştii că noi nu ne-am supărat pe tine, chiar dacă tu ne tratezi cu fundul! E o zicală la români care sună cam aşa: „Prostul nu-i prost destul, dacă nu e şi fu(n)dul!”

Silviu Popescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here