Gura târgului – În spatele criminalului, „expertul” Ionel Purec?

466

urecheOamenii din Peştişani sunt indignaţi că, după ce a murit ca un câine, călcată de maşina chefliului Irinel Ionuţ Popa – din Boroşteni, defunctei Maria Coteţ i se mai terfeleşte şi memoria.

Deşi proba alcoolmetrică luată imediat după accidentul pe care-l provocase împricinatul arăta în aer liber 0,78 la mie, omul este bine mersi în libertate şi conduce nestingherit de parcă s-ar crede cel puţin un Ionel Manţog. (Scuzaţi, dar alt etalon în rele n-am găsit!). Poliţia gorjeană se preface că „n-aude şi nu vede”, cum se zice pe la ţară.

Mai nou, prin Peştişani şi chiar în jurul spitalului din Târgu Jiu, circulă vorbe de dulce despre implicarea baronului local Ionel Purec. Care şi el ar fi comis un accident, pe trecere de pietoni, şi a scăpat basma curată. Împingându-l pe un nevinovat bine plătit, din Brădiceni, la pârnaie. În plus, maistrul Morega – socrul şoferului criminal – lucrează pe munte la exploatările forestiere ale lui Ionel Purec. Şi amândoi au calitatea de „expert” în a scoate mortul vinovat. Întrucât şi dintre muncitorii – cu sau fără carte de muncă – de la pădure au murit vreo trei-patru necăjiţi. După moarte, evident, şi ei vinovaţi, la rândul lor. Ca şi săraca Maria Coteţ, de 39 de ani, care n-a pus alcool în gură, dar a avut ghinionul s-o calce, târând-o vreo 30 de metri, acela care băuse la barul surorii sale Corina(unde barmaniţă este soţia lui, fata maistrului Morega!), de seara până dimineaţa!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here