Fostul secretar de la Bumbeşti-Jiu rămâne cu sentinţa de la Tribunalul Gorj

332

Curtea de Apel Craiova a decis să respingă apelurile formulate de Victor Şolea şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în dosarul de luare de mită deschis la sfârşitul anului 2011 pe numele fostului secretar de la Primăria Bumbeşti-Jiu.

Magistraţii din Bănie au menţinut verdictul Tribunalului Gorj şi, astfel, fostul secretar rămâne cu sentinţa pronunţată la adresa sa de către Tribunalul Gorj. El a fost condamnat de această instanţă la 3 ani de închisoare, înlocuiţi cu o perioadă de încercare de cinci ani, asta după ce timp de câteva luni a şi fost arestat preventiv.
Cătuşele i-au fost puse la mâini după ce o femeie l-a denunţat că i-ar fi cerut 3000 de lei pe motiv că doar aşa ar fi urmat să-i fie eliberat titlul de proprietate pentru o pădure pe care o revendica de ani de zile. Pe parcursul dosarului judecat la Târgu-Jiu, denunţătoarea a declarat că i-a oferit lui Şolea şi o hotă drept cadou, fostul secretar alegându-se astfel cu un nou dosar penal, aflat şi el în faza de judecată la Tribunalul Gorj. Verdictul pronunţat acum de Curtea de Apel Craiova nu este definitiv, cel mai probabil şi Şolea şi procurorii urmând să facă recurs, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fiind cea care ar da un verdict definitiv şi irevocabil.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here