O nouă competiție la Preajba? Ce pregătesc ACS Raideri

173

Cinci tineri au participat, în weekend-ul trecut, la cursuri de inițiere susținute de reprezentanții ACS Raideri, unii dintre pionerii curselor rallycross din România.
Piloții amatori, cu vârste cuprinse între 8 și 22 de ani, au făcut cunoștință cu automobile pregătite special pentru primii pași în procesul de formare și conducere (sportivă) la Baza de Auto-Motocross din cartierul Preajba din Târgu Jiu. Entuziasmul a fost de ambele părți, iar pe pagina de facebook ACS Raideri a apărut o informație interesantă.
Clubul sportiv se pregătește de organizarea unei noi competiții de profil în 2025.
,,Feedback-ul, atât de important pentru noi, a fost cât se poate de pozitiv și dorința de a reveni în scurt timp pe terenul de antrenament este scopul tuturor. Totodată, a fost testată și viabilitatea noului concept de competiție sportivă automobilistică pregătită de membrii ACS Raideri, adaptată la terenul bazei sportive de la Preajba și care se va numi Rally Joker (mai multe o sa dezvăluim în anul 2025, an în care ne dorim să organizăm cel puțin 4 competiții de acest gen, alături de celebra etapă națională de rallycross).
Până atunci, însă, ne mai dorim 2-3 antrenamente de acest gen dacă toamna va fi bună cu noi. Se conturează un viitor frumos pentru automobilismul gorjean si de ce nu național”, a transmis ACS Raiderii Târgu Jiu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here