Concurs pentru postul de director financiar-contabil la spitalele din Motru și Bumbești-Jiu

327

Spitalele din Motru și Bumbești-Jiu organizează concurs pentru ocuparea postului de director financiar-contabil. Se pot înscrie absolvenţii de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic, care au cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe data de 24 octombrie, ora 14:00, la Spitalul Municipal Motru și până pe data de 29 octombrie, ora 14.00, la Spitalul Orășenesc „dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu.
Concursul se organizează la sediile spitalelor și va cuprinde următoarele probe de evaluare: test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului și interviul de selecţie. Subiectele pentru lucrarea scrisă se elaborează de către comisia de concurs, pe baza bibliografiei, în ziua probei. La Motru, concursul are loc pe data de 1 noiembrie, iar la Bumbești-Jiu, pe 5 noiembrie.
Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuie să obţină în cadrul concursului media finală cel puţin 7.00, iar la fiecare probă, minimum nota 6.00.
„Pe baza mediilor finale, comisia de concurs stabileşte, în ordinea descrescătoare a mediilor, candidatul admis la concurs. La medii finale egale, departajarea candidaţilor se face pe baza mediei obţinute la testul – grilă/lucrarea scrisă de verificare a cunoştinţelor, iar la menţinerea egalităţii, pe baza notei obţinute la interviul de selecţie”, potrivit anunțului de concurs.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here