PTJ: Șapte contracte semnate în Gorj. Sesiune de informare

187

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Tranziție Justă 2021-2027, a organizat două sesiuni de informare dedicate beneficiarilor din județele Dolj și Gorj.
Reprezentanții celor 18 firme, din cele două județe, au fost informați cu privire la aspecte legate de implementarea contractelor, derularea achizițiilor publice, mecanismul cererilor de plată și rambursare, monitorizarea activităților, dar și despre măsurile de vizibilitate, transparență și comunicare.
„Alături de reprezentanții ADR, Marius Vărgatu, directorul general adjunct al ADR Sud-Vest Oltenia, doamna director Marilena Alecu și șefii de departamente din cadrul Organismului Intermediar al Programului Tranziție Justă, precum și de reprezentanții celor 7 societăți care au semnat contracte de finanțare, am discutat despre oportunitățile de dezvoltare economică durabilă în județele Dolj și Gorj.
Suntem încrezători că, prin colaborarea strânsă dintre autoritățile locale, agenții economici și partenerii de dezvoltare, vom reuși să implementăm proiectele într-un mod eficient, contribuind astfel la creșterea durabilă și la crearea de noi locuri de muncă în regiune”, a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
În cadrul apelului „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului”, componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM-urilor care contribuie la creșterea durabilă și la crearea de locuri de muncă”, în județele Dolj și Gorj au fost depuse 352 de proiecte, cele mai multe dintre acestea aflându-se în etapa de evaluare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here