Centru Multifuncțional pentru copii, la Bâlteni

358

Luna septembrie a venit cu vești bune pentru familiile cu copii de pe raza localității Bâlteni. Autoritățile locale au în plan realizarea unui Centru Multifuncțional care ar urma să fie ridicat în satul Moi.

O hotărâre în acest sens a fost aprobată la începutul acestei luni, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local. Doar doi consilieri s-au abținut în a vota proiectul de hotărâre, acesta din urmă fiind avizat fără probleme.
Centrul Multifuncțional pentru copii care se va construi în satul Moi va putea găzdui evenimente sportive și culturale. ,,Se aprobă nota conceptuală în vederea elaborării Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (D.A.L.I.) la obiectivul de investiție ,,Construire Centru Multifuncțional cu dotări sportive și culturale în comuna Bâlteni”, prevăzută în Anexa nr. 1. Se aprobă tema de proiectare în vederea elaborării Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (D.AL.I.) la obiectivul de investiție ,,Construire Centru Multifuncțional cu dotări sportive și culturale în comuna Bâlteni”, prevăzută în Anexa nr. 2”, se arată în hotărârea aprobată de Consiliul Local al comunei Bâlteni.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here