Licitație cu repetiție pentru centrul de colectare din Lelești

312

Autoritățile locale din comuna Lelești au scos din nou la licitație lucrările pentru realizarea investiției „Înființare și dotare centru de colectare prin aport voluntar (CAV)”.
Este vorba de un centru de colectare destinat deșeurilor voluminoase, din construcții sau demolări. Aici vor putea fi depozitate inclusiv deșeuri din lemn, textile, baterii și anvelope uzate, mobilă, deșeuri de grădină sau de echipamente electrice și electronice, cadavre de animale.
Finanțarea este obținută prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR. Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor este de 2.033.618,97 lei fără TVA, conform devizului general al investiției.
Primarul Laurențiu Turcilă spune că este „un proiect important, care va ajuta la salubrizarea comunei”. Terenul extravilan pe care va fi construit centrul de colectare are circa 3.000 de metri pătrați. Pe o platformă betonată vor fi amplasate containere de tip baracă și o hală de tratare a deșeurilor din construcții.
Până pe 8 octombrie, firmele interesate au termen să depună cererile sau ofertele de participare. La atribuirea contractului se va ține cont de cel mai bun raport calitate-preț.
Asemenea centre vor fi construite în mai multe localități din Gorj. Comuna Lelești se află la circa zece kilometri din municipiul Târgu Jiu și are peste 1.700 de locuitori.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here