Probleme majore cu furnizarea apei la Târgu Jiu. Primarul Romanescu cere explicații Aparegio

339
Sunt probleme începând de ieri privind furnizarea apei în mai multe cartiere din municipiul Târgu Jiu. Oamenii sunt nemulțumiți fie că nu le curge un strop de apă la robinete, iar alții spun că presiunea este scăzută cu mult. Până în acest moment, cei de la Aparegio nu au venit cu prea multe explicații, precizând doar că echipele sunt în teren.
Primarul Marcel Romanescu cere explicații conducerii Aparegio Gorj privind această situație și a convocat pentru orele prânzului Comitetul Local pentru Situații de Urgență.
”Am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, la ora 12:00, pentru a clarifica situația legată de furnizarea apei potabile în municipiul Târgu Jiu. Așteptăm reprezentanții APAREGIO să explice de ce nu se furnizează apă și solutiile pe care le propun pentru rezolvarea problemei. Totodată, le solicităm să raspundă apelurilor venite din partea cetățenilor, mai ales că s-a creat o situație tensionată din cauza lipsei de informații în această speță”, a anunțat edilul municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here