A ajuns în arest după ce a săvârșit mai multe infracțiuni rutiere

160

La data de 31 august 2024, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Plopșoru, sat Izvoarele a avut loc o tamponare între două autoturisme. Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că un bărbat, de 37 de ani, din Plopșoru, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 66 Izvoarele, din direcția localității Craiova către Târgu Jiu, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar în fața sa, condus de un tânăr, de 23 de ani, din Izvoarele, care, în urma impactului, a fost proiectat în afara părții carosabile. În urma incidentului nu au rezultat victime omenești.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 37 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilometru a rezultat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Turceni, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, iar în continuarea cercetărilor, față de bărbatul de 37 de ani a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here