A sunat la 112 după ce soțul a amenințat-o cu moartea

195

La data de 28 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, de 51 de ani, din Baia de Fier, cu privire la faptul că soțul său, care se află în stare de ebrietate, se manifestă agresiv.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, care, din primele verificări, a constatat faptul că femeia, în timp ce se afla la adresa de domiciliu împreună cu soțul său, de 55 de ani, ar fi avut un conflict verbal generat pe fondul consumului de băuturi alcoolice, moment în care soțul ar fi devenit recalcitrant, adresându-i amenințări cu acte de violență și cu moartea.

Față de cele constatate s-a procedat la întocmirea unui formular de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit risc iminent de producere a unei infracțiuni, motiv pentru care a fost emis un ordinul de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului, acestuia fiindu-i aduse la cunoștință prevederile legale ce se impun. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here