A murit fostul judecător Măruță

663

Constantin Măruță, fost judecător la Tribunalul Gorj, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Anunțul a fost făcut în această dimineață chiar de fiul său, Cătălin Măruță.
„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, a transmis prezentatorul TV.

Un mesaj a fost transmis și de Andra, soția lui Cătălin Măruță. „Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a postat Andra pe Facebook.

Constantin Măruță s-a pensionat la sfârșitul anului 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here