Gilortul s-a descătușat înainte de debut. Patru tineri jucători au semnat

211

Gilortul Târgu Cărbunești a obținut un succes de moral înainte de startul campionatului. Trupa gorjeană s-a impus cu 4-0 în ultimul meci de verificare al verii. Adversara echipei lui Alex Stoica a fost Oltețul Alunu din Vâlcea. Reușitele gazdelor din prima repriză au venit de la Paolo Viespe (28′) și Alexandru Avrămescu (40′ – penalty). Alte două goluri au ,,căzut” după pauză. Rareș Brujan (64′) și Mario Urlan (87′) au stabilit scorul final. Bucur, Vespe și Rădulescu au ratat alte oportunități de a marca. Robert Dănescu, Leonard Gheorghe, Ionuț Gîlcescu și Constantin Roncea au absentat din tabăra amfitrionilor.
Victoria nu reprezintă singura veste bună pentru gorjeni. Ulrich Siewe a revenit pe teren după o pauză de opt luni de la accidentare. Gilortul va debuta în ediția de campionat 2024-2025 pe teren propriu vineri, 30 august, începând cu ora 18:00, împotriva formației argeșene ARO Muscelul Câmpulung Muscel.
Gilortul: Iuțalîm (58′ Spînu) – Marica (58′ Brujan), Mitrache, Martin (70′ Siewe), Vespe – Oprișa (70′ Urlan), Avrămescu – Săulescu, Rădulescu (70′ Popescu), Bucur (70′ Sandu) – Viespe (58′ Balaci). Antrenor: Alex Stoica.
Oltețul: Galan – Almăjanu, Gherghina, Stănășel, Buliman – Pleașcă – Vlad, Lăcătușu, Dobre, Constantin – Herăscu. Au mai jucat: Vlaicu, Birăruț, Toma.

Alte transferuri anunțate
Gilortul a mai efectuat patru mutări înainte de startul sezonului. Conducerea clubului a semnat contracte cu Cristian Martin, Erik-Ionuț Popescu, Alexandru-Cătălin Sandu și Alexandru-Daniel-Mario.
,,Cristian Martin s-a născut la data de 22.12.2004 în Republica Moldova. Joacă pe postul de fundaș central/stânga. În România a mai evoluat pentru Viitorul Șimian.
Erik Popescu s-a născut la data de 09.03.2007 la Craiova. Joacă pe postul de mijlocaș ofensiv/defensiv. A mai evoluat pentru Dinamyk Craiova, Pro Junior Craiova, CSJ Știința U Craiova și U Craiova 1948 Club Sportiv SA 2.
Cătălin Sandu s-a născut la data de 25.06.2005 la Giurgiu. Joacă pe postul de mijlocaș lateral stânga/dreapta. A mai evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.
Mario Urlan s-a născut la data de 13.11.2006 la Caracal. Joacă pe postul de mijlocaș lateral stânga/dreapta. A mai evoluat pentru FCU 1948 Craiova FC SA 2”, s-a transmis pe pagina oficială a clubului.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here