Concurs cu 10 candidați pe post. Note mici!

154

Doisprezece candidați s-au arătat interesați de un post scos la concurs de o instituție publică din Gorj. În urma verificării dosarelor de înscriere, doi candidați au fost respinși, neîndeplinind condițiile de participare la concurs. Unul dintre ei nu a adus documente care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului, iar celălalt nu a avut minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite. În urma concursului, doi dintre candidați au reușit să ia puțin peste 50 de puncte și urmează să participe la proba de interviu.
Postul scos la concurs este cel de inspector de specialitate gradul IA (administrator) la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu, din cadrul Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.
Proba scrisă a avut loc marți, 20 august. Din cei zece candidați înscriși, doi au absentat, doi au luat „notă de trecere”, iar restul au avut sub 50 de puncte, pragul minim pentru promovarea probei. Cel mai mic punctaj a fost obținut de un candidat care a fost notat cu 9.00 puncte din 100 posibile.
Candidații admiși au obținut 54,50 și respectiv 57,50 puncte. Aceștia vor susține proba de interviu în data de 23 august, la sediul DGASPC Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here