CEO dă peste 1 milion de lei pentru repararea mașinilor din parcul auto

185

Complexul Energetic Oltenia a pus la bătaie un buget generos pentru serviciile de reparare și de întreținere a autovehiculelor din parcul auto. Peste o sută de mașini ale șefilor din companie, din cariere și termocentrale, vor beneficia de revizii și reparații. Service-urile auto au la dispoziție un buget de peste 1,2 milioane lei.

Potrivit companiei, prin contractarea acestor tipuri de servicii ce privesc repararea și întreținerea autovehiculelor, se urmărește ca activitatea de transport să se desfăşoare în condiţii optime și este necesar ca autovehiculele să fie în stare bună de funcţionare şi să îndeplinească normele conform legislaţiei în vigoare privind circulaţia pe drumurile publice. Activitatea de mentenanţă se realizează prin efectuarea de revizii tehnice programate în funcţie de parcursul lunar al fiecărui autoturism şi prin efectuarea de reparaţii accidentale pentru eliminarea defectelor apărute în exploatarea acestora.
„Având în vedere legislaţia în vigoare aplicabilă cu privire la siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, pentru aducerea şi menţinerea autovehiculelor din parcul auto al societăţii la parametrii nominali de funcţionare şi exploatare, în vederea exploatării acestora în condiţii de siguranţă a circulaţiei şi protecţie a mediului ambiant, este necesară achiziţionarea serviciului de reparare şi de întreţinere a automobilelor. Autovehiculele necesită efectuarea reviziilor şi reparaţiilor de către firme autorizate de instituţiile abilitate în acest sens (Registrul Auto Român), astfel încât acestea să fie funcţionale la parametrii optimi corespunzători scopului pentru care au fost construite”, motivează CE Oltenia.
Achiziția este împărțită în șase loturi, în funcție de tipul mașinilor. Valoarea totală estimată este de 1.243.357 lei fără TVA, iar durata contractului este de un an. Licitația este una deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 24 septembrie, ora 15:00, pentru toate loturile.
Sunt 129 de autovehicule care vor fi reparate și întreținute, 37 fiind de la sediul executiv al companiei. Cea mai mare sumă, aproape 400.000 lei, este alocată pentru mentenanța celor 16 autoturisme Mazda ale șefilor de la UMC Motru, UMC Roșia-Peșteana, UMC Rovinari, Cariera Husnicioara și ELCFU Motru.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here