Se trage programul Ligii 3

114

Casa Fotbalului va găzdui, astăzi, tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului Ligii 3, sezonul 2024-2025. Programul va fi stabilit pe baza Tabelei Berger pentru cele 10 echipe din fiecare serie, fiecărei formații fiindu-i alocat numărul corespunzător prin tragere la sorți. Ca în sezonul precedent, Liga 3 va fi formată dintr-un sezon regular, tur-retur, de 18 etape, urmat de un play-off între primele 4 clasate, respectiv play-out între celelalte 6 echipe.
Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, 9 etape, iar play-out-ul în format tur-retur, 10 etape. Ultima fază a competiției, în care vor evolua echipele clasate pe primele două locuri în play-off-ul fiecărei serii, va consta în două runde de baraj. 10 dueluri în dublă manșă, urmate de runda finală, tot în dublă manșă, la finalul căreia se cor cunoaște cunoaște cele 5 echipe promovate în sezonul 2025-2026 al Ligii 2. Procedura de stabilire a programului de disputare a sezonului 2024-2025 se va face pe baza Tabelei Berger pentru 10 echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți.
Cele două echipe din Gorj, Gilortul Târgu Cărbunești și Vulturii Fărcășești, au fost repartizate în Seria 8.
Din această serie mai fac parte trei echipe din Argeș (Aro Muscelul Câmpulung Muscel, Speed Academy Pitești și Unirea Bascov), trei echipe din Vâlcea (SCM Râmnicu-Vâlcea, Sparta Râmnicu-Vâlcea și Viitorul Dăești), o echipă din Dolj (ACSO Filiași) și o echipă din Hunedoara (Jiul Petroșani).
Tragerea la sorți începe la ora 11.00 și va putea fi urmărită în direct pe paginile Facebook FRF și YouTube FRF TV.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here