Utilaj de peste 500.000 lei la o primărie din Gorj

146

Primăria Mușetești va achiziționa un buldoexcavator pentru lucrări de întreținere și reparații în comună. Utilajul multifuncțional este unul modern, dotat inclusiv cu lamă pentru deszăpezire și tocător de vegetație, fiind cumpărat cu fonduri din bugetul local.
„Buldoexcavatorul achiziționat va fi destinat lucrărilor specifice de amenajări edilitar-gospodărești, cu care se pot efectua următoarele activități: îmbunătățirea aspectului drumurilor comunale și sătești de pe raza comunei; întreținerea și curățirea străzilor, drumurilor de pe raza comunei; amenajare și întreținere spații verzi; amenajări de lucrări conexe drumurilor: șanțuri, rigole, podețe; intervenții în caz de urgență și lucrări de intervenție și îndepărtare a efectelor produse în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile: îndepărtarea de pe partea carosabilă a zăpezii, intervenții iminente în cazuri de inundații, înlăturarea efectelor eventualelor alunecări de teren, îndepărtarea de pe partea carosabilă a diverselor obstacole aduse de furtuni etc.”, potrivit documentației.
Primăria a alocat un buget de peste 540.000 de lei și așteaptă oferte de la firmele interesate până la finalul lunii august.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here