Anunț important pentru pensionari

183

Deciziile de recalculare a pensiilor, pe care angajaţii Poştei Române le vor distribui în toată ţara începând cu ziua de vineri, 16 august, pot fi înmânate nu doar titularului, ci oricărei rude care locuieşte la aceeaşi adresă cu acesta.

„Confirm faptul că am primit aproape în totalitate aceste decizii de la Casa Naţională de Pensii şi că urmează să le distribuim în totalitate în teritoriu, în ţară. Noi suntem deja pregătiţi ca vineri, în prima zi, 16 august, să începem distribuirea lor în fiecare judeţ al ţării, în fiecare localitate din ţară în funcţie de cum au venit aceste decizii de la Casa Naţională de Pensii. Am verificat împreună cu colegii din companie faptul că procedura de înmânare a deciziei este una relaxată, aş putea spune şi poate fi primită de orice locuitor, orice persoană care locuieşte la aceeaşi adresă cu beneficiarul. Deci în cazul în care titularul nu este acasă, o rudă a acestuia care locuieşte cu acesta poate să ridice decizia pentru clientul final, pentru persoana vizată”, a afirmat directorul Poştei Române, Valentin Ştefan, într-o conferinţă de presă.

Cele 4,6 milioane de decizii se vor livra într-o perioadă de zece zile.

1 COMENTARIU

  1. Acum vor descoperi pensionarii minciunile cu creșterea pensiilor, propagate timp de 2 ani de zile,de presa vândută pe un blid de fasole psd istilor . Ce au sădit ei prin minciuni pentru a câștiga voturi se va întoarce ca un bumerang la alegeri. Au mințit într-o veselie,grămadă de minciuni a depășit ca înălțime munții Himalaya. Rezultatele la alegeri ale psd-eilor vor fi invers proporțional cu minciunile spuse pensionarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here