IPJ a deschis dosar penal dupa accidentul de la Tismana

286

În noaptea de 12 spre 13 august 2024, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că pe DJ 672 A, din orașul Tismana, ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o tânără, în vârstă de 18 ani, din Târgu Jiu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 672 A Tismana, din direcția Mânăstirea Tismana către orașul Tismana, într-o curbă ușoară la stânga, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac, autoturismul fiind ulterior proiectat pe celălalt sens de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea tinerei de 18 ani și a unei alte pasagere din autoturism, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here