FOTO – Un tânăr beat și fără permis a lovit 7 mașini, pe strada Comuna din Paris din Târgu Jiu

315

În noaptea de 9/10 august a.c., ora 04.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de o localnică, despre faptul că pe strada Comuna din Paris din municipiu s-a produs un eveniment rutier cu pagube materiale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, ocazie cu care a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din Târgu Jiu, care ar fi condus un autoturism, pe strada indicata de apelantă, în cazul căruia, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar în urma testării cu aparatul din dotarea polițiștilor a rezultat o alcoolemie de 0,87mg/l în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în timpul nopții, tânărul ar fi fost implicat în mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale pe raza municipiului Târgu Jiu, din care a rezultat avarierea a 7 autoturisme.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here